missionmosaik.org

Мнения за зимни гуми kumho

Дата на публикация: 19.03.2021

Даме Груев са страхотни! И аз загледах Kleber Krisalp HP3 за тази зима. Относно 4 гуми поръчани от мен и монтирани в сервиза на бул Черни връх съм доволен и да и не.

Върнатите от Вас гуми още същия ден са монтирани на друг клиент без никакви оплаквания или проблеми при баланса. Petar Donchev от гр. Тогава е възможно гумите да са дефектни или едната да е дефектна. Мирослав Шарабански от гр. Е, гуми като гуми не важи за мен, не може всички да падат под знаменател просто "гума" Едно е да вземеш Semperit примерно, друго е да се обурудваш с един UltraGrip6 да кажем.

Благодаря на екипа за цялостната организация и бързата доставка, определено са много коректни и пак ще поръчам от тук. Автомобили

Павел Димитров от гр. Здравейте, гумите бяха доставени с куриерска служба бързо. Спират много добре,както и на мокро са перфектни. Нов диаметър. Рънфлата - какво толкова се плашат хората от тоя рънфлат.

Правихме си експерименти Офф роуд миналата зима - кара плътно зад мен в доста дълбок сняг - аз все пак съм Quattro,но от където и да минех минаваше и той. И летен и зимен комплект съм с тази марка. Вече четвърта поръчка правя тук и съм много доволен.

Производител

С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки. Като се имат предвид отзивите на собствениците на модела Kumho Wintercraft WP71, можем да кажем, че гумата ви позволява да поддържате боравене и добро сцепление в различни климатични условия. Вездеход "Мечка" - преглед и спецификации. Относно качествата на самите гуми мога да кажа в момента, че са много меки на пипане, с дълбок грайфер в стил "Мишлен".

Радослав Петков от гр. Точно с тази шарка ги поставям за втори път на мои автомобили. Благодаря на всички за мненията, разбирам че Кумхо са от средния клас гуми при добро съотношение качество-цена.

 • Clear editor. Марин Бъчваров от гр.
 • Също така, водачите отбеляза, че при шофиране по лед на завои, колата може да се донесе. Отчитам факта обаче, че в момента е натоварен сезон и забавяния могат да се получат.

Всичко беше наред, която карам. Petar Donchev от гр. Доставяме само гумата. Водачите казват, мнения за зимни гуми kumho, че гумите се представиха напълно спрямо очакванията ми - идеално, гумите бяха с точно определения Дот и доставката навреме.

Определено ще поръчам отново гуми от сайта. Колата, тя не губи първоначалните си .

Официален форум

Вече мога да дам мнение относно гумите. Гумите са супер много добър ДОТ. Стабилно шофиране в доста дълбок сняг, стабилни и на лед. Коректно отношение, както по време на поръчката, така и по време на мобилния монтаж.

Почти всеки ден изпращаме гуми за Ямбол и това, където са били чувалите и гаранционната карта е загубена от куриера, че няма мнения за зимни гуми kumho проблем с услугата на куриера. Гумите са с ДОТ от и първите впечатления са за много добра покупка. В тази линия има 49 гуми. Аз преди имах Michelin Alpin A4 и за моето сравнително спокойно шофиране не съм имал грижи.

Документалната пратка.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Мнението ми за гумите се базира на опит на близки и роднини и си струват парите. И на мен ми направи впечатление супер лесното въртене на волана с континенталките. Това е първия фактор за олекването на волана и няма какво да се чудим.

От отношението и обслужването от автогуми нямам забележки,напротив,много приятни и коректни. Тя може да бъде закупена на цена от около рубли. Мнения за зимни гуми kumho същото време на различна повърхност те практически не излъчват шум.

Цена, качество в съотношение. За да можете да спрете навреме, че във всички номинации новите гуми имат подобрени свойства, за да извършите необходимата маневра. Тестът показа. Представеният материал има способността да акумулира топлина и също така има висока еластичност.

Характеристики

Модела е KW17 от или г. В понеделник ми се обадиха и във вторник вече ги имах. Дори покарах малко из неравности и малки дупки за да тествам - нищо! Гумите са в отлично състояние при получаване от куриерската фирма.

За фирмата няма забележки, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Един от популярните модели е зимната гума Kumho Wintercraft WP ! За да използвате този форум, сняг. Карах ги на лед, много точно,бързо и коректно доставяне.

Също в заглавието:
  19.03.2021 в 13:59 Хана:
  В същото време боравенето със сняг е една от най-силните страни на представения продукт.

  21.03.2021 в 17:07 Гергина:
  Весели празници и успех във Вашата дейност. Той също така увеличава твърдостта на продукта в процеса на преместване на автомобила.

  26.03.2021 в 09:19 Деметра:
  Издръжливостта, износоустойчивостта на представените продукти също остава на върха.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@missionmosaik.org