missionmosaik.org

Мол марково тепе детски магазин

Дата на публикация: 23.03.2021

Празнуваме 4 години заедно с 4 х лв. Тостери и сандвич скари.

NO OS. Комбинирани печки. Електрически четки за зъби и накрайници. Кино Арена Марково Тепе е едно от любимите забавления в града. Електрически печки.

Машини за вакумиране? Овлажнител за въздуха. Намалява се големината на главния атриум и с доближаването на ескалаторите до основната алея се осигуряват допълнителни търговски площи и се подсилва трафика в основната алея? Аудио аксесоари. Смарт часовници.

Адреси на магазините

Уреди за здравословно готвене. Пресни плодове и зеленчуци, приготвени в уникално вкусен фреш пред теб — не се колебай да експериментираш! Компактен мол в сърцето на града с чудесно кино и магазини. Декорация и аромати. Съдомиялни машини.

Енергоспестяващи крушки. Готварски печки и абсорбатори! Тук можеш да се насладиш на вкусна пица, които отвориха сърцата си и сбъднаха нечии коледни желания, рибни яст. Общата разгъната застроена площ е 56 кв. Благодарим на дарителите. Стационарни телефони и факс апарати.

Комсед МОЛ Марково тепе Company Information

Парово и водно почистване. За детето. Домашно кино.

На това ниво се разполага и касовата зона на кино комплекса. Новини от деня. Какво ще откриеш в Capella Play! Търговският център се намира в непосредствена близост до пешеходната зона на гр. Ръкавици за баня?

Един ден в мола: шопинг и забавления в Мол Марково Тепе

Атлетик Фитнес е предпочитаният фитнес на пловдивчани заради просторните зали за тренировка и модерното оборудване. Изкуствени цветя. Кино Арена е една от най-големите вериги в страната и разполага с 81 зали в 6 града!

  • За десерт са ти приготвили вкусни каноли сицилианският десерт, който трябва да опиташ!
  • Финансов дневник Финансов гид Банкиране 4.
  • Стенни конвектори.
  • Карти памет.

Машини за вакумиране. Неговата елегантна винтидж атмосфера е подходяща за романтична вечеря или хапване с цялото семейство. Смарт часовници. Килимчета за баня. Уреди за кухнята.

Подложки за Мишки? Play Station. А и все пак знаем колко трудно може да бъде намирането….

Детски стоки

Търсиш къде да прекараш няколко безгрижни часа в Пловдив? Пловдивчани обичат доброто кафе — за разпускане, за енергизиране, за раздумка с приятелите и семейството. Комбинирани печки.

Намалява се големината на главния атриум и с доближаването на ескалаторите до основната алея се осигуряват допълнителни търговски площи и се подсилва трафика в основната алея? Уреди за здравословно готвене. Мол Марково Тепе - в центъра си ТИ.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@missionmosaik.org