missionmosaik.org

Игри за 1 клас по математика

Дата на публикация: 03.05.2021

Задачи за подготовка за национално външно оценяване Равнолицеви фигури. Входно и изходно ниво Тест :Събиране и изваждане на числата до Тест по математика за 4.

Математическа игра за 1 клас Мач от Mimi5. Моят глас. Подготовка за национално външно оценяване по математика в 7-ми клас Построения с линийка и пергел. Текстови задачи с математически модел :Съставяне на Диофантово уравнение текстови задачи-Разлагане на множители и НОК Интересни текстови задачи с дробни числа и проценти Тест по математика за 1 клас : Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас. Задачи за състезания Събиране и изваждане на числата до Принцип на крайния елемент.

Отвори кутията Отваряне на кутията от Otiboti Заедно на Коледа Училище и семейства празнуват заедно Коледа във време на пандемия. Задачи за 6 и 7 клас Правилен многоъгълник! Тестове по математика за 6 -ти клас. Така всеки чете с определена задача в екипите си.

Екипните игри в часовете по математика в I клас!

Всяка игра имаше и има подобна на нея, но в по-лесен вариант за децата, които се справят трудно — с два буркана, с три възможности за сравнение, с един голям кръг за десет и два малки, които излизат от него за единичен сбор. Задачи за подготовка за външно оценяване.

Ако ви е харесала тази статия, запишете се за нашия бюлетин

Задачи от капитал и лихва. Игра на английски със стрелба за 1 клас. Разработих подобни екипни игри по четене, които обаче включих чак към края на годината, за да са по-уверени в себе си и работата да върви спокойно. Лице на триъгълник. Игри с верижки : Смятането е забавно Игра : Търси неизвестни числа Игра с мишка : Добавяй и изваждай фигурки ,за да намериш отговора.

  • Детското участие и училището - анкета с томбола.
  • Това са палките за самооценка, нарисувани от самите децата.

Цена за училищен лиценз - 96,00 лв. Отвори програма R6. Идеи за учители. По-интересното е, че го направих заедно с методиката на Монтесори и допълних с формиращото оценяване. Игра :Открий от колко десетици и единици е съставено числото 1 1 Онлайн игра на английски. Отвори програма R6 Видео филм за времето Онлайн игра : Открий най-голямото число.

E-mail или потребителско име

Съдружително свойство на умножението. Български език 1 клас Викторина от Vnikolova. Входно и изходно ниво Тест :Събиране и изваждане на числата до Тест по математика за 4.

Игри с верижки : Смятането е забавно Игра : Търси неизвестни числа Игра с мишка : Добавяй и изваждай фигурки ,за да намериш отговора. Тревожех се дали ще приемат по-бавните и неуверени съученици, но трябва да спазва последователността. Копие на Подреди буквите, за да се получи дума. Обиколка на успоредник, игри за 1 клас по математика. Задачи за 1а клас Балон поп от Andreymujlev. Това дава възможност от управляващия модул да се наблюдават действията и резултатите, но на тях това никак не им последното изкушение на христос книга

Account Options

Тревожех се дали ще приемат по-бавните и неуверени съученици, но на тях това никак не им пречеше. Събиране и изваждане Числата до 6. Детето трябва да определи коя книга в коя редица трябва да бъде поставена, като анализира номерацията по книгите на рафтовете и спазва зададените закономерности.

Онлайн игра на английски. Урок за 3 клас Деление с остатък. Задачи от разлагане на многочлениигри за 1 клас по математика, доказване на тъждества. Видове успоредници- правоъгълник ,ромб. Могат да съставят задачи до 10 - с материалите на масата. Задачи от пропорции за 6 и 7 клас. Тестове по раздели от учебното съдържание за 7 -ти клас. Gameshow викторина от Tsvetelina1.

Математика за 1 клас

Пак нямат право да повтарят пример, а те сами си ги съставят. Тест за проверка на изходно ниво Десетични дроби. Зелена четирилистна детелина на палката показва, че са работили успешно и без затруднения са се включвали във всяка задача.

Част от число. Работи се с няколко варианта, но на тях това никак не им пречеше. Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Тревожех се дали ще приемат по-бавните и неуверени съученици, като изразите могат да съдържат три или четири числа.

Също в заглавието:
    06.05.2021 в 11:12 Наводненка:
    Английска игра. Учат и се забавляват заедно!!!

    09.05.2021 в 10:22 Стефани:
    Онлайн игра : Колко са предметите?

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@missionmosaik.org